Кулінарія

Незвично і гармонійно. Час помідорів

Помідори з солоною рибою, цибулею. Несолодке вівсянка з помідорами. Риба з помідорами, перцем і грибами. Салат з грибами і помідорами. Томатний суп з фаршем і яблуком.

Найчастіше вівсянку готують в солодкому варіанті. А як щодо солоної вівсяної каші? виходить дуже ніжною і ароматною. Чудовий поживний сніданок.

пластівці вівсяні, помідори, цибуля ріпчаста, часник, чебрець, масло рослинне, сіль, перець чорний мелений

Рибне філе запікається в фользі і насичується при цьому ароматами і соками овочів і грибів. Це робить рибу дуже смачною.

філе риби, помідори, перець солодкий, цибуля, печериці, сир твердий, цибуля зелена, сіль, перець чорний мелений

Обсмажені з цибулею і часником гриби відмінно поєднуються зі свіжими соковитими помідорами і зеленню. Проста закуска виходить дуже яскравою.

печериці, помідори черрі, цибуля ріпчаста, цибуля зелена, зелень петрушки, часник, сік лимона, олія рослинна, сіль, перець чорний мелений

– оригінальне перше блюдо зі східними нотками. Суп готується зі свіжими помідорами і томатною пастою, виходить дуже насиченим. Яблуко відмінно гармонує з прянощами – імбиром і каррі. А завдяки фаршу смачний обід можна досить швидко приготувати.

– небанальна закуска для веселої компанії. ) Закуска готується за лічені хвилини, чудово виглядає, так і за смаком дивно гармонійна. Помідори потрібно вибирати невеликого розміру, кільку можна замінити анчоусами.