Кулінарія

Так котлети ніхто не готує. Старий рецепт моєї бабусі. Буду готувати на кожне свято.

Гора неймовірно смачних котлет на вечерю, обід або навіть на свято. Такі котлети будуть просити ще і ще. Звичайні котлети, я більше не готую! Вас будуть питати про це рецепті знову і знову. Такі котлети по-новому, або можна сказати по-старому, скільки не готуй, завжди буде мало. Дуже рекомендую приготувати, це варто спробувати. Котлети виходять просто чудові – смачні, ніжні і дууже соковиті. Такі котлети відмінно подати на сніданок з будь-яким соусом, дуже смачно з гірчицею. Котлетки можна їсти і в гарячому, і в охолодженому вигляді. Мені дуже захотілося поділитися з вами цим рецептом. Думаю, що вам сподобається і він стане вашим улюбленим. Бажаю вам приємного апетиту і вдалого приготування.

Починаємо з фаршу. Тут дивіться за своїм смаком, можна взяти готовий в магазині, а можна приготувати і самостійно. Якщо у вас є цікаві смачні варіанти приготування фаршу, поділіться. Не будемо на цьому зупинятися. Далі про нюанси розповім.

Я не уявляю котлети без цибулі, беремо невелику цибулину і ріжемо подрібніше, і додаємо до фаршу

Ще додамо одне яйце

Додаємо спеції, сьогодні по мінімуму, сіль і перець. Тут коректуйте за смаком, так і сіль різна, краще потім досолити.

Добре перемішуємо, можна виделкою а можна і руками.

Тепер найголовніше. Беремо два шматочки хліба, батон або цеглинку, можна обрізати краю, а можна і так. Зверху натираємо два три огірка, як по мені краще солоні.

Тепер необхідно добре перетерти, перемять, хліб з огірками, можна руками або виделкою. Залишаємо на три або м’яти хвилин що б хліб добре розкис.

За цей час огірки пустять ще й сік. Ось приблизно ось так повинно вийде.

Додаємо огірки до фаршу. І ще додамо одну ложку кетчупу. Добре перемішуємо. Я думаю варто спробувати такий варіант приготування котлет, смак вас здивує, це смачно.

Тепер ще один нюанс. Фарш! Я готувала такі котлет і з свино-яловичого і з курячого фаршу. Свино-яловичий виходить більш сухий, і для нього рідини з огірків було в самий раз. А ось курячий, він був більш рідкий, а може в магазині трохи водички додали не можу точно сказати. Але це не проблема, якщо фарш трохи рідкуватим, то можна ще трохи розмочити і віджати трохи хліба. Але є ще спосіб, просто додати панірувальні сухарі, ложку, два, залежно від консистенції. Необхідно зробити так щоб можна було легко сформувати котлети

Тепер все просто. Беремо по одній столовій ложці фаршу. Обвалюємо в борошні, формуємо котлети.

На сковорідку наливаємо олію, смажимо котлети з обох боків до золотистої скоринки

Далі викладаємо у форму для запікання, зверху додамо кілька шматочків вершкового масла. Відправляємо в духовку на 20 хвилин при 190С

Котлети виходять соковиті і при цьому не жирні. Дуже смачні! ! ! Як вам такий рецепт?

Якщо залишилися питання, подивіться моє коротке відео.

#рецепт

  • Фарш 600 р.
  • Цибуля 1 шт.
  • Білий хліб 3-4 скибочки
  • Огірки солоні 2-3шт.
  • Кетчуп 1 ст. л.
  • Сіль, перець.
  • Яйце 1 шт.
  • Панірувальні сухарі

Давайте жити смачно! ! !

Щоб першими отримувати анонси рецептів підпишіться на мій instagram, так ви точно не пропустите нічого цікавого

#людмила борщ салат

#людмила борщ котлети

#смачний рецепт від людмили борщ

Не втратьте рецепт, підписуйтесь на канал, будемо готувати разом, буде ще багато цікавого!

#котлети #рецепт котлет #котлети з фаршу #курячі котлети #котлети на сковороді #котлети в духовці